شروع داستان ترون در سال 2017 توسط جاستین سان چینی کلید خورد. یک موسسه غیر انتفاعی در سنگاپور به مدیریت این مرد چینی احداث شد و هدفش ایجاد اینترنت غیر متمرکز بود. ترون با نماد TRX در بازار ارز دیجیتال روزهای پرهیاهویی را سپری کرده است.
زمانی که عرضه اولیه ترون در ماه آگوست سال 2017 انجام شد این بنیاد توانست 70 میلیون دلار سرمایه جذب کند. در زمان عرضه TRX قیمت این ارز در حدود 0.0019 دلار بود. یک ماه بعد تروندر صرافی ها با قیمت 0.002 دلار لیست شد و این نقطه آغازی شد بر صعود حیرت انگیز ترون.
تنها پس از 3 ماه از شروع این مسیر ؛ قیمت ترون در صرافی ها به سقف تاریخی خود یعنی 0.3 دلار رسید. یک صعود بی نظیر که همه نگاه ها را به سمت ترون معطوف نمود. متاسفانه این اوج گیری دوامی نداشت و قیمت ترون از آن روز تا به این لحظه افت 82 درصدی را تجربه کرده است.
قیمت ترون هم اکنون 0.05 تتر و با تتر ارزان ارس بیت قیمت ترون به ریال 1936 تومان می باشد. برای خرید ترون می توانید به سایت صرافی ارس بیت مراجعه نمایید.
این روزها که همه ارزها با افت وحشتانکی مواجه شده اند آیا افت ترون نیز به این علت است ؟ آیا ترون می تواند با سبز شدن بازار جایگاه خود را در بازار کریپتو به دست آورد ؟ آیا تکنولوژی های متفاوتی از ترون در طول این سال ها شاهد بوده ایم؟
در پاسخ به این سوالات باید گفت که ترون از آغاز تا به امروز حواشی فراونی شده است. امروز وقتی نام ترون را در شبکه های اجتماعی سرچ می کنیم بیشتر به واژه های کلاهبرداری ترون می رسیم تا تکنولوژی های TRX. شوک استعفای جاستین سان در بازار رقابتی ارزدیجیتال شوک بزرگ دیگری بود که این ارز را تحت تاثیر خود قرار داد.
واقعیت ایناست که نه بنیاد ترون دنبال کلاهبرداری است ونه جاستین سان همه کاره ترون ولی این اخبار جو منفی خود را بر روی این ارز گذاشته است. اینکه آینده برای سیستم های غیر متمرکز است شکی نیست. اما اینکه ترون بتواند جایگاه خود را در این زمینه حفظ کند یا نه موضوع دیگری است که شاید تنها زمان آن را مشخص کند. خالق ترون Justin sun در مورد آینده ترون پس از کناره گیری اش این گونه اظهار نظر نمود:
شک ندارم که ترون به عنوان یک سازمان غیر متمرکز خود مختار ( دائو ) پایدار خواهد ماند
ترون یک شبکه بلاکچینی غیر متمرکز است که برای ترویج محتوا و سرگرمی طراحی شده است. ترون با این هدف به وجود آمد که هر گونه واسطه ای را برای اشتراک محتواها از بین ببرد. این واسطه ممکن است شبکه محبوب اینستاگرام باشد یا خود گوگل . اینکه تا چه میزان می توان روی اینترنت غیر متمرکز حساب باز کرد باز هم باید منتظر آینده بود.
شبکه Tron محلی امنی را برای تنظیم قراردادهای هوشمند ایجاد نموده است. جایی که قرارداها با سرعت بالا و هزینه پایین منعقد می گردند. این برای دولوپر ها شگفت انگیز است و می توانند فعالیت های خود را در داخل شبکه ترون پیش ببرند.
باید یاد آور شد که ترون در ابتدا بلاکچین اختصاصی نداشت و در ابتدا بر روی شبکه اتریوم اجرا شد. یک سال پس از عرضه ترون یعنی در سال 2018 ترون از بلاکچین اختصاصی خود رونمایی کرد. توکن ترون تبدیل به کوین TRX شد که امروز رتبه 16 بازار کریپتو کارنسی را از آن خود کرده است.
TRX و نکات جالبی که باید در ارتباط با این ارز دیجیتال بدانیم.
1- شبکه ترون ظرفیت پردازش 20000 تراکنش در هر ثانیه را دارد.
2- در حال حاضر نزدیک به 600 dapps در اکوسیستم Tron ساخته شده است.
برای رای دادن نیز شروطی را باید بپذیرید. اگر جزو کاندیداها نیستید و می خواهید در نقش رای دهنده ظاهر شوید این کار نیز مجانی نیست بدهید باید برای آن نیز هزینه بپردازید.
برای کاندیدا شدن بایستی 9.999 ترون در داخل شبکه پرداخت نمایید.
شرط اولیه برای کاندیدا شدن پرداخت 9.999 ترون به داخل شبکه است.
3- تمام توکن های ترون محدود به 92.4 میلیارد سکه می باشد.
4- پروژه های کلاهبرداری ترون را به پای اکوسیستم ترون ننویسید.
در سال های اخیر برخی پروژه های کلاهبرداری به نام ترون ایجاد شد که متاسفانه همان مدل شرکت های هرمی یا پانزی را دنبال می کردند. این نوع کلاهبردای ترون را به هیچ وجه نمی توان به پای اکوسیستم این ارز نوشت. ترون مسیر مشخصی دارد ولی برخی افراد سودجو پروژهای کلاهبرداری را با نام ترون کلید زدند.
این افراد غالبا با پیشنهادهای ترون رایگان سعی داشتند تا افراد فعال در بازار کریپتو کارنسی را طمعه هدف های خود نمایند. اگر می خواهید ترون رایگان جایزه بگیرید کافی است روش های تعریف شده از سوی شبکه ترون را دنبال نمایید. ترون رایگان با بازی از جذاب ترین پیشنهاد های شبکه ترون برای افراد می باشد.
5- شبکه ترون از سه لایه اصلی تشکیل شده است. این سه لایه عبارتند از : لایه کاربردی ، ذخیره سازی و لایه هسته.
6- ترون بر خلاف بیتکوین قابل استخراج نیست .
ترون از الگوریتم اجماع سهام یا همان Dpos پشتیبانی می کند. این بدین معنی است که برای ایجاد و تایید بلوک همه افراد شبکه در آن نقش ندارند. تایید تراکنش ها تنها به وسیله 27 نفر صورت می پذیرد که به عنوان نماینده در شبکه حضور دارند. شاید بتوان گفت که این افراد همان ماین کنندگان دیگر ارزها هستند که از این راه کسب درآمد می کنند.
برای نماینده شدن ابتدا باید هر نفر نامزدی خود را اعلام کند. این اعلام نامزدی برای افراد هزینه بر است و بایستی 9.999 ترون بابت آن بپردازند. جالب است که رای دادن برای نامزدها نیز پروسه خاص خودش را دارد. شما باید برای این کار TronTower داشته باشید. یک TP در ازای فریز کردن هر واحد از ترون در شبکه به شما داده می شود. این پروسه در هر روز 4 بار اتفاق می افتد و عمر ناظران در شبکه تنها 6 ساعت می باشد.
7- Dappchain چیست ؟
مجموعه ای از زنجیره های جانبی متصل به بلاک چین TRON است. DAppchain یک قرارداد هوشمند است که تقریباً با تمام ویژگی های بلاک چین اصلی Tron سازگار است و آن را تسهیل می کند. از سوی دیگر، کیف پول Tron در نیمه دوم سال 2018 به کاربران معرفی شد و به آنها اجازه می داد چندین کیف پول را از یک اپلیکیشن موبایل مدیریت کنند. با استفاده از DAppchain، کاربران می توانند بدون نیاز به دانلود نرم افزار، پول را ذخیره و انتقال دهند.
اگر جزو افراد امیدوار به آینده ترون هستید قطعا قیمت های کنونی ترون برایتان جذاب است. اگر قصد سرمایه گذاری در ترون را دارید این روزها فرصت طلایی برای خرید ترون می باشد. بدون شک بار دیگر شاهد روزهای سبز بازار ارزدیجیتال خواهیم بود و شاید یک اوج گیری دیگر از ترون.
برای برای خرید ترون به ریال کافی است به سایت صرافی ارس بیت مراجعه نمایید. ارس بیت یک پلتفرم امن ارز دیجیتال است که فعالیت شما را در بازار ارز دیجیتال تسهیل می کند. از مزایای مهم صرافی ارس بیت می توان به برداشت آنی ریال و امنیت دارایی کاربران اشاره نمود.