با وو نتورک بدون هیچ کارمزدی به خرید و فروش ارز های دیجیتال بپردازید. این تک جمله برای این رمز ارز کافی است تا خرید ارز دیجیتال وو نتورک برای تریدر های بازار کریپتو جذاب باشد. کارمزد پایین یا 0 همان چیزی است که یک ترید به دنبال آن است. اما چرا شبکه وو چنین مزیتی را به تریدر ها می دهد ؟ در پاسخ به این سوال لازم است تا با کاربرد شبکه Woo و توکن وو نتورک آشنا شویم.
ارز دیجیتال وو در دسته توکن های بازار کریپتو قرار دارد . عرضه توکن وو محدود به 3 میلیارد می باشد که توزیع آن در شبکه به صورت زیر می باشد:
50 درصد اکوسیستم / 20 درصد تیم / 20 درصد فروش توکن / 5 درصد مشاوران / 5 درصد مدیریت نقدینگی
وو ترید از سقف قیمتی خود در زمان نگارش این متن نزدیک به 90 درصد ریزش داشته است. قیمت وو Woo در حال حاضر 18. دلار می باشد. اگر بخواهیم افت قیمت وو به ریال را از سقف قیمتی آن حساب کنیم با توجه به افزایش قیمت دلار در داخل ایران این ریزش کمتر از 80 درصد می باشد.
در هر دو حالت آنچه مسلم است قیمت ارز دیجیتال وو افت زیادی داشته و خرید آن را در این قیمت ها توجیه پذیر می کند. خرید ارز woo در این قیمت ها برای کسانی مناسب است که آینده ارز دیجیتال وو را درخشان می بینند و قیمت های بالایی را برایش متصورند.
اگر شما نیز جزو کسانی هستند که ارز وو را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید کافی است به سایت صرافی ارس بیت مراجعه نمایید. صرافی آنلاین ارس بیت این ارز پرطرفدار را در صرافی خود لیست کرده است. با تتر ارزان ارس بیت می توانید توکن های زیادی از ارز وو را به نسبت دیگر صرافی ها به کیف پول خود اضافه نمایید.
شروع شبکه وو با نام یک شرکت تجاری بزرگ در حوزه بازارهای مالی گره خورده است. بنیانگذاران آن شرکت شبکه وو را با حداقل نیروی انسانی استارت زدند. جک تان و مارک پیمنتل دو مردی بودند که با هدف راه اندازی یک شبکه بدون کارمزد پروژه Woo را راه اندازی کردند.
Jack Tan از 14 سالگی کارتریدر را در بازار سهام شروع کرده بود و به نوعی نیاز تریدر ها را در بازار های مالی می دانست. با توجه به این آگاهی او سعی داشت در طراحی شبکه وو کار تریدر ها را برای معاملاتی پر سود فراهم نماید.
مرد شماره 2 پروژه یعنی Mark Pimentel یک مهندس کامپیوتر است که زمانی مدیریت Knight Capital را بر عهده داشت. او نه تنها یک مهندس کامپیوتر بلکه یک مدیر موفق در زمینه کسب و کار میباشد. مارک توانست در اولین حضورش به عنوان مدیر عامل در سال 2007 به میزان 892 میلیون دلار برای شرکت درآمد زایی کند.
ترکیب تفکرات این دو نفر ارز دیجیتال وو را با مزایای منحصر به فردش ایجاد می نماید. شبکه وو امروزه نه با 2 نفر که با یک تیم بزرگ 100 نفره در شهرهای مختلف مشغول به فعالیت می باشد.
علاوه بر نیروی انسانی ؛ شرکت های بزرگی نیز با این پروژه همکاری می کنند که می توان آن ها را در دو دسته کلی تقسیم بندی کرد.
دسته ای از این شرکت ها در این پروژه به عنوان سرمایه گذار حضور دارند و دسته ای تامین نقدینگی آن را بر عهده گرفته اند. صرافی های ارز دیجیتال تامین نقدینگی شبکه وو را عهده دار هستند و شرکت های بزرگ تجاری نیز پشتیبان این پروژه از نظر مالی هستند .
اما هدف از ایجاد شبکه وو چیست ؟
ابتدا بیایید انگیزه تاسیس شبکه وو را با هم بررسی کنیم. هر تریدری در هر صرافی که اقدام به خرید و فروش ارز دیجتیال نماید مجبور است کارمزد معاملات خود را بپردازد. این کارمزد هم برای تریدر ها مهم است و هم برای صرافی ها.
تریدر ها می خواهند کارمزد کمتری در هر معامله بپردازند و در مقابل درآمد صرافی ها از کارمزد معاملات می باشد. شبکه وو ضمن آگاهی به این موضوع پشنهاد جالبی برای تریدر ها و صرافی ها ارائه نموده است. کاربران صرافی های آنلاین در این روش پایین ترین کارمزد را برای معاملات ارز دیجیتال پرداخت می کنند.
اما در نقطه مقابل صرافی های آنلاین نیز می توانند از خدمات شبکه وو استفاده نمایند. مزایای شبکه وو برای همه صرافی ها مخصوصا صرافی هایی با حجم معاملات پایین شگفت انگیز است. از مهمترین مزایای شبکه وو برای صرافی ها می توان به موارد زیر اشاره نمود :
همان طور که گفتیم وجود شبکه وو در بازار کریپتو کارنسی هم به سود تریدر هاست و هم به سود صرافی های آنلاین . کارمزد پایین صرافی یکی از مزیت های شبکه وو می باشد که در ادامه به دیگر مزایای آن اشاره می نماییم.
1- قرارداد هوشمند شبکه Woo
ایجاد برنامه های غیر متمرکز و همچنین smart contract در پلتفرم بلاکچینی شبکه وو امکان پذیر است. شبکه وو از سه لایه تشکیل شده است که هر یک وظایف مربوط به خود را دنبال می کنند.
لایه اول یا لایه برنامه : وظیفه ایجاد و ارسال برنامه های غیر متمرکز را در شبکه وو بر عهده دارد.
لایه دوم یا همان لایه میانی : مدیریت شبکه بر عهده این لایه از شبکه وو می باشد.
لایه سوم یا همان لایه هسته : مسئولیت امنیت شبکه وو با این لایه می باشد.
2- سفارشی سازی معاملات
شبکه وو این امکان را به تریدر ها می دهد تا تجربه معاملاتی خود را مطابق با استراتژی های ترید شخصی سازی کتند.
3- خدمات متمایز Woofi
برای محاسبه قیمت ها در بازار حرفه ای رمز ارز ها می توانید از بازار ساز شبکه وو موسوم به woofi کمک بگیرید. این بازار ساز خودکار که بر پایه هوش مصنوعی طرح ریزی شده است یک روشی نوین در کشف قیمت های بازار کریپتو کارنسی است.
4- درآمد از طریق شبکه وو
کاربران شبکه وو با سپرده گذاری توکن های خود می توانند به کسب در آمد برسند. این سود برای افرادی که عادت به گرفتن سود های بانکی دارند جایگزین بهتری است . شبکه وو سود حاصل از سرمایه گذاری ها در انواع پروژه ها سرمایه گذاری کرده و سود حاصل از آن را به فعالین شبکه تخصیص می دهد . کاربران شبکه وو می توانند حتی از طریق به اشتراک گذاری توکن های خود در شبکه وو کسب درآمد نمایند.
5- وام دهی در بازار کریپتو
اگر آینده دنیا به سمت یک سیستم غیر متمرکز پیش رود خدمات بسیاری از موسسات نیز باید به سمت آن حرکت کند. یکی از آن خدماتی که بازار کریپتو می تواند آن را در مسیر درستی قرار دهد سیستم وام دهی و قرض می باشد . در این نوع از وام دهی توکن های وو نقش ضامن را خواهند داشت و شما می توانید از آن ها برای قرض دهی استفاده نمایید.
ارز دیجیتال وو با نماد Woo یا همان وو نتورک Woo network یکی از رمز ارز های آینده دار بازار کریپتو کارنسی می باشد. این ارز دیجیتال برای افرادی که دنبال خرید ارز پروژه محور هستند گزینه مناسبی به حساب می آید.
صرافی ارس بیت این امکان را به تریدر های ایرانی می دهد تا بتوانند با پول ملی این ارز را به دارایی های خود اضافه کنند. با توجه به قیمت ارزان تتر در ارس بیت شما می توانید ارز وو را به پایین ترین قیمت بازار از این صرافی خریداری نمایید.